Kennismaken

 

 

Mijn naam is Annemie Janssen. In 2010 ben ik afgestudeerd als GZ-Haptotherapeut. Ik heb de specialisaties Haptonomische zwangerschapsbegeleiding gedaan en de specialisatie Trauma en Haptotherapie.

Daarnaast heb ik een HBO opleiding in de Geestelijke gezondheidszorg en heb ik de opleiding gevolgd voor mindfulnesstrainer. Ik sta ingeschreven in het register van beroepen in de gezondheidszorg (BIG). Ook ben ik lid van de VVH beroepsvereniging voor GZ-haptotherapeuten, lid van de V&VN beroepsvereniging van zorgprofessionals. Als mindfulnesstrainer categorie 1 ben ik aangesloten bij de VMBN.

Ik ben geboren in 1962, houd van mens, dier en natuur en mijn energiebron ligt in het ervaren en voelen en  bewust te leven in het Hier en Nu.

Gedurende mijn loopbaan heb ik bij verschillende instellingen voor Geestelijke Gezondheidszorg  gewerkt met volwassenen en adolescenten met uiteenlopende psychische problemen. Ik ben onder andere ook lange tijd werkzaam geweest als POH-G bij de huisartsen in Vathorst.

In mijn praktijk binnen het Medisch Centrum Vathorst werk ik nauw samen met andere deskundige hulpverleners die elk hun eigen specialisme hebben zoals huisartsen, POH-G, GZ-psycholoog, psycho somatisch oefentherapeut, diëtiste, verloskundige en fysiotherapie.

Ik werk op dit moment als GZ-haptotherapeut  in mijn eigen praktijk in het Medisch Centrum Vathorst, en ben daarnaast  werkzaam in de Basis GGZ (Indigo) waar ik o.a. cliënten in behandeling heb met depressie, angst, PTSS (post traumatische stress stoornis), psychotische stoornissen, bipolaire stoornissen  en andere psychische- en psychiatrische aandoeningen.  Deze combinatie en afwisseling van werkzaamheden (Haptotherapie en sociaal psychiatrische zorg)  zorgt ervoor dat ik enthousiast blijf in mijn werk.

Reacties zijn gesloten.