Tarieven

Ik ben GZ-Haptotherapeut en geregistreerd bij de Vereniging voor Haptotherapeuten, registratie nummer 691. Daarnaast ben ik BIG geregistreerd 2900690443. Als  Mindfulnesstrainer ben ik aangesloten bij de VMBN en ben ik een categorie 1 trainer.

Tarief Haptotherapie:

Het tarief voor haptotherapie bedraagt in 2023 € 80,=  per behandeling van 60 minuten. De behandeling kan zowel contant als per bank/giro overschrijving worden betaald.

Vaak wordt haptotherapie geheel of gedeeltelijk vergoed door de aanvullende ziektekostenverzekering. Uw ziektekostenverzekeraar kan u daar alles over vertellen of kijk op de volgende site:

http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/haptotherapie

Indien u een afspraak wilt wijzigen of afzeggen vraag ik u dit zo spoedig mogelijk te doen, doch uiterlijk 24 uur voor de afspraak. Niet tijdig afgezegde afspraken worden in rekening gebracht.

Tarief Haptonomische zwangerschapsbegeleiding:

Het tarief van haptonomische zwangerschapsbegeleiding bedraagt in 2023 € 80,=  per behandeling van 60 minuten. De behandeling kan zowel contant als per bank/giro overschrijving betaald worden.

Tarief MBCT:

€ 380 + € 35 cursusmateriaal afgerond €400,= als u de training zelf betaald.
Vergoeding is/kan (deels) mogelijk zijn via de basisverzekering en/of de aanvullende verzekering als u een verwijzing hebt van de huisarts met daarin een verwijzing naar de Basis GGZ en een vermoeden van een DSM diagnose,  depressie of een recidiverende depressie.  Elke cliënt is wettelijk verplicht een eigen risico van €380,= per jaar te betalen.

Informeer bij aanmelding bij Annemie Janssen of bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden. Voor vergoedingen van de MBCT kunt u ook kijken op: http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness#vergoeding

Avonden waarop u niet aanwezig bent, komen voor uw eigen rekening.

Reacties zijn gesloten.